Samarbetspartners

BNP Paribas

BNP Paribas, med huvudkontor i Paris, har lokal närvaro i närmare 80 länder världen över däribland de nordiska länderna.
Under ett antal år har BNP Paribas byggt upp en framgångsrik verksamhet inom börshandlade investeringsprodukter som mini futures och turbowarranter och har blivit en av de ledande aktörerna i exempelvis Tyskland och Frankrike. 

WT Versionen

WT Versionen är ett tillägg till aktieanalysprogrammet Hitta Kursvinnare. Detta är ett verktyg med ett 70-tal nya indikatorer och funktioner som har arbetas fram med åtanke att underlätta processen för dig att hitta intressanta aktier att handla.

Skylt & Dekal

Skylt & Dekal håller till i Åhus och tillhandahåller alla typer av dekaler, skyltar och profilerade kläder. Företaget startades 1980 i Ryd och hette då HZ REKLAM. Sedan början av 2020 befinner sig bolaget i Åhus.

Vår strävan är humana priser, nöjda kunder och kvalitativt arbete. Skylt & Dekal arbetar även med en god kundrelation och ett nära samarbete med kunderna.

Compliq

Vi tillhandahåller olika tjänster efter behov och storlek till företag och statliga verksamheter som t.ex universitet, utvecklingsbolag, forskningsanläggningar, myndigheter och sjukhus men också hjälp till mindre bolag och småföretagare.

Kjell Enhager

Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen.