Tidigare deltagare

ST3 Pro:

Jag ger högsta betyg då jag tycker upplägget är mycket bra.
Märks att det är genomtänkt och ni gör allt för att göra det så bra som möjligt.
– Daniel L

Det mesta var klockrent och lektionerna var verkligen innehållsrika, kanske ibland lite för mycket information på en gång, men det går ju att repetera.
– Richard D

Två timmars lektioner en gång i veckan är alldeles lagom för att hinna med att repetera och hinna med att sköta ett jobb. Vissa lektioner gick dock lite för snabbt så man fick sätta sig och köra igenom dem flera gånger för att uppfatta allt.
– John H

Man fick bara ge betyget 1-5 men jag ger en tia som helhetsbetyg!
– Stjepan M

Tack vare ST3-projektet vet jag nu vad som är trading. Onsdagskvällarna har varit veckans höjdpunk! I princip varje gång har jag känt mig upprymd och inspirerad efter lektionen. Det är naturligtvis otroligt mycket att ta in och applicera men steg för steg faller bitarna på plats och min egen trading blir sååå mycket roligare när jag inser att jag fattar fler och fler korrekta beslut.
Nu har jag en plan, en process, ett mål, en vision, en uppföljning! Det låter så basic när jag skriver det men projektet har hjälp mig få en struktur i det jag gör.
– Elisabeth C

Jag påstår att detta projekt är en av de bästa källorna till kunskap om trading, kändes seriöst upplagt från början till slut, till skillnad från allt annat “skitsnack” och “bluff” som finns kring trading.
– Magnus H

Mycket bra och engagerade lärare!
Bra upplagt och bra bredd. Väldigt nyttigt med de mentala bitarna, att inse att det inte “bara är att trada på”. Mycket intressant och trevligt med gästföreläsarna.
Bra med ST3-portalen och att den ligger kvar öppen efter kursens slut.
– Johan B

Projektet behandlade samtliga viktiga delar som man behöver för att kunna utföra ett bra jobb. Bra att börja med de viktiga mentala bitarna trots att det i början kanske var så att man var otålig på att “komma igång med tradingen på riktigt”. Nu har jag dock fått klart för mig att i tradingen gäller definitivt “alla vägar bär till Rom” och då får Rom stå för de mentala aspekterna i detta fall. Det var även trevligt med inslag av gästföreläsare. Dock kunde man inte ta åt sig allt. T.ex. Peters småbolagskurs var mycket givande och jag tänkte att detta skall jag också börja titta på, så har dock ännu inte skett.
– Leif A

ST3 har gett mig goda förutsättningar för att lyckas i min trading i framtiden.
Innehållet i kursen var mycket brett vilket har givit mig en bredare kunskap inom området. Att skapa och följa sin tradingplan och logga tankar kring affärer är något som jag antagligen inte skulle gjort om det inte vore för kursen. Har nu förstått att det är ett måste för att bli riktigt framgångsrik.
– Christian N

Mycket bra och ett toppbetyg från mig!
– Christer M

ST3-projektet har som helhet varit mycket intressant.
Eftersom jag är gammal handlare så har jag varit med om en hel del av det som tagits upp men det är också bara att konstatera att vägen är lång till att finna sin stil inom den egna tradingen som skjiljer sig en hel del från den institutionella handel i räntor jag sysslade med förut.
En mycket bra kurs!
– Johny E

ST3 Pro Plus (hette tidigare Advanced):

Tack så mycket för detta året med ST3 Advanced, jag är supernöjd även med detta! Nu har jag massor att bearbeta och uppskattar verkligen att vi kan fortsätta repetera lektionerna från portalen.
– Carina A

Riktigt matnyttigt” och man lär sig ngt nytt varje gång. Tack vare er kan jag idag titulera mig deltidstrader.
– Mikael E

Mycket nöjd med innehållet. Grundåret i ST3 var mycket bra och Advanced är perfekt för att hålla ST3 kunskaperna up-to-date. Jag gillar också att det förutsätts att kunskapsnivån i för att vara med i Advanced är hög hos deltagarna så man kan hålla lektionerna på en hög nivå direkt utan att behöva lyssna på mycket grundläggande prat som är vanligt med tradingkurser i allmänhet.
– André J

Upplever att jag fått ut mer än vad jag hade förväntat av denna kurs, mycket av materialet kommer jag få gå igenom igen då det var så mycket matnyttigt.
– Greger S

Många intressanta (lönsamma) strategier och som vanligt proffsigt presenterade.
– Jim A

En gedigen fortsättningskurs av absolut högsta kvalitet!
– Patrik Å

Intressanta strategier. Flera “a-ha upplevelser”. Jag hade höga förväntningar som uppfylldes.
– Magnus J

Ger initierad kunskap för de som har förutsättningarna att ta till sig vad som förmedlas. Har man detta så är behållningen mycket stor. Man måste vara beredd att själv omsätta teorin till praktik. Det är en avancerad kurs med rätta.
– Sören B

Lärt mig mycket, i högt tempo.
– Jakob P

Att det ligger mycket research bakom märks. Nu har jag massor att jobba vidare med. Lysande helt enkelt!
– Christian S

De kurser ni håller är alltid bättre än jag förväntar mig.
– Per H

Bra med många olika strategier där man kan välja den/de som tilltalar och passar.
– Magnus F

Mycket bra!
– Jan L

Jag är ju väldigt nöjd och tycker verkligen att jag har fått valuta för pengarna.
Kunskapen har byggts upp efterhand, det känns som att bygga ett hus. Att sluta efter grundkursen hade nog inte varit bra, jag hade nog inte varit färdig att stå på egna ben. Att kunna gå tillbaka är väldigt viktigt, kunskap är färskvara. Detta är en riktigt bra utbildning, inte en vanlig kurs. ATt ni sedan gör det så kul och underhållande är en viktigt bonus!
– Yvonne L

Superbra upplägg både på ST3 basåret och Advanced. Och med ert enorma engagemang att hellre hålla det planerade innehållet än att hålla tiden på varje tillfälle. Stor kredit till er!
– Carin O

Huvudanledningen till att jag anmälde mig till Advance var för att få lära mig så många nya strategier som möjligt. Och detta har jag verkligen fått. Jag tycker också om det sätt som ni går igenom ett ämne eller skeende på, och som till slut leder fram till den aktuella lektionens strategi, -er.
– Per-Olof Eriksson

Jag tycker att den har varit helt utomordentligt bra då den tagit med djupgående analyser samt även många tankar som man kanske inte tänkt på eller kommit på själv.
– Christian L

Ni har absolut överträffat mina förväntningar av kursen. Jag har lärt mig otroligt mycket under det här året. Den här kursen har berört alla möjliga tänkbara områden som vi har nytta av i trading. Ni sitter med så mycket kunskap och ni lär ut på ett väldigt proffsigt och pedagogiskt sätt. Förstår att ni har lagt mycket tid och hårt arbete på att ta fram strategier och tester. Stort tack till er och stor eloge för ett fantastiskt jobb ni har gjort!
– Yu

Otroligt mycket information vid varje tillfälle och väldigt nyttiga grejer. Är jätteglad att jag fick vara med.
– Christina E

Mycket bra. Gillar att ni är så tillgängliga o måna om att göra oss nöjda och snabba att svara om man har frågor.
– Kennet S

Professionelt och entusiasmerande.
– Mikael B

Advanced-kursen är ju som den låter… mera avancerat, men hänger bra ihop med den första. Och jag skulle inte fått med mig så mycket från Advanced om jag inte gått första delen. Känns som en bra fortsättning på del 1.
– Niklas Å

Kort och gott: Skitbra!
– Nicklas R