Vi driver projektet

Lars Hansson driver MinBörs (minbors.se) och är expert på backtesting och strategidesign. Lars är en swing- och daytrader sedan 20 år tillbaka och har kört livetradingrum på webben under ett antal år. I januari 2013 startade Lars ST3 – Swedish Trader Team, en tradingutbildning som löper över ett helt år och har som mål att skapa framgångsrika swingtraders.

Lars Hansson

Tobbe Rosén har handlat med aktier de senaste 33 åren och är sedan 2007 trader/utbildare/författare på heltid. Tobbe har skrivit fem böcker om trading, har stor erfarenhet av att hålla kurser och är en flitigt anlitad föreläsare.

tobbe


Kjell Enhager är en av Sveriges absolut bästa och mest populära föreläsare. Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat några av de största världsstjärnorna och företagen i Sverige och världen. Han kommer att hålla en lektion om personlig utveckling under 2019.

Peter Nilsson har många års erfarenhet från finansbranschen i olika befattningar. Peter har skrivit ett 10-tal böcker om trading och förmedlar kunskaper inom fundamental analys med fokus på småbolag i ST3-projektet. Peters lektioner är mycket uppskattade bland deltagarna.

peter-nilsson

Carl Björkegren är en av landets främsta experter inom handeln med aktiederivat, uppfattningen om risk och marknadspsykologi. Genom sina många utbildningar och inspirerande föreläsningar har han genom åren inspirerat tusentals marknadsaktörer till bättre och säkrare resultat på börsen.
Carl Björkegren började sin finansiella karriär på Wall Street, NY för mer än tjugo år sedan. Genom sitt arbete som trader på en av världens största investmentbanker samt på svenska banker och fondkommissionärer har Carl skapat sig en gedigen kunskap och erfarenhet inom de finansiella marknaderna. Carl har som företagare även skapat och drivit hedgefonder. Idag arbetar han som en fristående konsult för NASDAQ och driver sin egen plattform Optionsbloggen.se.

A054_C006_06161Z

Christina Engelen är tidigare ST3-deltagare och är ordförande i Aktiespararna     Västerås. Hon har även startat Facebookgruppen ”Tjejer som gillar aktier” som har över 20 000 kvinnliga medlemmar. Christinas specialitet är fundamental analys vilket hon kommer att ha en lektion om i ST3.