Vi driver projektet

Lars Hansson driver MinBörs (minbors.se) och är expert på backtesting och strategidesign. Lars är en swing- och daytrader sedan 20 år tillbaka och har kört livetradingrum på webben under ett antal år. I januari 2013 startade Lars ST3 – Swedish Trader Team, en tradingutbildning som löper över ett helt år och har som mål att skapa framgångsrika swingtraders.

Lars Hansson

 

 

Tobbe Rosén har handlat med aktier de senaste 30 åren och är sedan 2007 trader/utbildare/författare på heltid. Tobbe har skrivit fyra böcker om trading, har stor erfarenhet av att hålla kurser och är en flitigt anlitad föreläsare.

 

tobbe


Philip Diab, som är grundare av Kickass Coaching, har varit med som coach i Lyxfällan sedan 2008. Philip har har en bakgrund som serieentreprenör och 10 år av professionell coaching. Hans stil är direkt och utmanande och på samma gång övertygad om att deltagarna själva sitter med lösningarna. Philip ger ST3-deltagarna nya alternativ och möjligheter för att skapa en bra grund för att nå sina tradingmål.

philip

Peter Nilsson har många års erfarenhet från finansbranschen i olika befattningar. Peter har skrivit ett 10-tal böcker om trading och förmedlar kunskaper inom fundamental analys med fokus på småbolag i ST3-projektet. Peters lektioner är mycket uppskattade bland deltagarna.

peter-nilsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Carl Björkegren är en av landets främsta experter inom handeln med aktiederivat, uppfattningen om risk och marknadspsykologi. Genom sina många utbildningar och inspirerande föreläsningar har han genom åren inspirerat tusentals marknadsaktörer till bättre och säkrare resultat på börsen.
Carl Björkegren började sin finansiella karriär på Wall Street, NY för mer än tjugo år sedan. Genom sitt arbete som trader på en av världens största investmentbanker samt på svenska banker och fondkommissionärer har Carl skapat sig en gedigen kunskap och erfarenhet inom de finansiella marknaderna. Carl har som företagare även skapat och drivit hedgefonder. Idag arbetar han som en fristående konsult för NASDAQ och driver sin egen plattform Optionsbloggen.se.

.

A054_C006_06161Z